SAKARYA / ADAPAZARI - İstiklal Ortaokulu

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Sevinç BİBEROĞLU işbaşı gözlem hareketliliği eğitimini tamamladı.

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz Müdür Yardımcısı Yücel KALINCI işbaşı gözlem eğitimini tamamladı.

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz öğretmenlerimizden Emra Altın ERYONAR öğrenci hareketliliği eğitimini tamamladı.

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz öğrencilerinden Yağız Zafer Saçlı öğrenci hareketliliği eğitimini tamamladı.

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz öğrencilerinden Elanur Bilçin öğrenci hareketliliği eğitimini tamamladı.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Mesnevi'den Hikayeler"okul panomuz hazırlanmıştır.

Dünya Pi  Günü resfebe panomuz :)

Şbt

Harezmi projesi kapsamında derslerimize devam ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deyim ve Atasözlerini Resimlendirme etkinlikleri  okul panomuz hazırlanmıştır.