T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAKARYA / ADAPAZARI - İstiklal Ortaokulu

Harezmi Projesi

Mrt

Harezmi Eğitim Modeli kapsamında yürüttüğümüz derlerimizde öğrencilerimizle bağımlılıklar üzerine piyes düzenliyoruz ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel öğretmenlerize origami sanatıyla çiçekler yaptık.

Mrt

Harezmi Eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Şbt

Harezmi projemizde etkinliklerimize devam ediyoruz.

Şbt

Harezmi Eğitim Modeli kapsamında çalışmalarımız devam ediyor bu hafta bağımlılıklar üzerine konuşup zararlı alışkanlıklarımızı nasıl faydalı alışkanlıklar ile değiştirebileceğimizi öğrendik.

Ock

Bu hafftaki Harezmi kursumuzda bağımlılıklar üzeine konuşup zararlı bağımlılıkları nasıl faydalı alışkanlıklarla yer değiştirirz bunu öğrendik.Zinciri kırma metodu ile faydalı alışkanlıklar edinmek için ilk çizelgemizi oluşturduk.

Ock

Bu hafta "Balık Kılçığı " Tekniği ile sorunlara yeni bakış açıları geliştirdik.Öğrencilerimiz neden-sonuç ilişkisini daha iyi kavrayıp "HİS" ile ilgili fikirlerini belirtti.

Ock

HİS Cümlemizi belirledik.

Ock

Bu haftaki dersimizde 'karbon ayak izi ve geri dönüşüm' konuları üzerinde çalışma yaptık.Daha sonra öğrenciler arasındaki takım çalışması bilincinin artması için birlikte "Da Vinci" köprüsü yapmaya çalıştık.

Ara

Eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.Proje grubumuzla birlikte "Problem Çözme Basamaklarını" konuştuk. Birproblem ile karşılaşıldığında hangi aşamaları kullanmamız gerektiği açıklandı.Daha sonra takım çalışması oyunları oynandı.

Ara

İlk dersimizde Harezmi ile tanıştık.