SAKARYA / ADAPAZARI - İstiklal Ortaokulu

Şbt

Kastamonu'da yapılan grup müsabakalarında ilimizi temsil eden okul voleybol takımımız grup 2.si olarak müsabakaları tamamlamıştır.Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Dede Korkut Hikayeleri"etkinliği yapılmaktadır.Okulumuzda Dede Korkut Hikayelerini tanıtma amaçlı okul panosu yapılmıştır.Sınıflarda öğrencilerimize Dede Korkut Hikayeleri dinletilip izlettirilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri

Ara

Valiliğimiz himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde ve Sakarya Orman Bölge Müdürlüğünün destekleriyle, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana İsrail'in saldırılarında Gazze’de yaşamını yitiren 6.000 çocuğumuz anısına Bugün saat 09.00'da okul bahçemize fidan diktik.

Ara

Sayın Bakanımız Yusuf Tekin tarafından başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi için çalışmalarımız devam ediyor. 5/B sınıfı öğrencileri ile sözcüklerin doğru yazımı üzerine bir sınıf panosu oluşturduk. Çünkü sözcükler, çocuklara emanetimiz. Çünkü #sözlüközgürlüktür

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Gönül Çalab'ın Tahtı: Açıklamalı Yunus Emre Sözlüğü panomuz hazırlandı.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Sebaha ÖZEN, Ömer Burak EKER ve Sevinç BİBEROĞLU Harezmi Eğitim Modeli için eğitimlerini tamamladı.