SAKARYA / ADAPAZARI - İstiklal Ortaokulu

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Sevinç BİBEROĞLU işbaşı gözlem hareketliliği eğitimini tamamladı.

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz Müdür Yardımcısı Yücel KALINCI işbaşı gözlem eğitimini tamamladı.

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz öğretmenlerimizden Emra Altın ERYONAR öğrenci hareketliliği eğitimini tamamladı.

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz öğrencilerinden Yağız Zafer Saçlı öğrenci hareketliliği eğitimini tamamladı.

Nis

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında okulumuz öğrencilerinden Elanur Bilçin öğrenci hareketliliği eğitimini tamamladı.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Mesnevi'den Hikayeler"okul panomuz hazırlanmıştır.

Dünya Pi  Günü resfebe panomuz :)

Şbt

Harezmi projesi kapsamında derslerimize devam ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Deyim ve Atasözlerini Resimlendirme etkinlikleri  okul panomuz hazırlanmıştır.

Şbt

Kastamonu'da yapılan grup müsabakalarında ilimizi temsil eden okul voleybol takımımız grup 2.si olarak müsabakaları tamamlamıştır.Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.